DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Huacas, Guanacaste, Costa Rica, Cruce de Huacas - 200 metros derecha carretera a Tamarindo

DE VÂNZARE - Cod. 28141

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 150

Pereți și un restaurant foarte frumos mic tipic din Costa Rica, complet renovat în aprilie 2016. podele din lemn de tec, plafon tec, palmier acoperiș frunze, baie nouă, nou complet decorat într-un stil pur tropical, remodelat bucătărie (pian 6 arzătoare, ciur, cuptor, gratar, friteuză nou) ... totul a fost reproiectat pentru un loc foarte cald face în timp ce stau în stilul din Costa Rica.
Suprafata totala de 150 m2, vânzări în 2015 250.000 $ afacere, dar in crestere cu 25% de la începutul anului 2016, reputație excelentă în zona, a existat de peste 10 ani. Construirea unui centru de cumpărături lângă ușă, târziu această muncă de vară planificate, media de 50 de persoane / zi în afara sezonului și 100 în sezonul de vârf, din decembrie până în aprilie. medie bilet între 13 $ și 15 $.
De vânzare ca urmare a reinvestirii în străinătate, dar chiar și în cazul în care acest caz are o performanță excelentă, este dificil de a face totul.
Studierea oricărei propuneri serioase, mai multe informații și mai multe imagini, la cerere, prin e-mail sau prin telefon.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB