DE VÂNZARE Hotel, Playa San Miguel, Guanacaste, Costa Rica, ruta 160

DE VÂNZARE - Cod. 27942

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 7200 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 5

Pret cerut: $ 575.000
Venituri de vânzare: Sub $ 100K
Fluxul de numerar: Sub $ 50K
Vizualizează toți cei 15 poze
Mici, B & B, amplasat pe un teren de 7200m2. Vedere panoramică la 180 ° necucerit pe Oceanul Pacific, aerisire naturala pe tot parcursul anului. Pentru a specifica faptul că nu este vorba despre o mare trecere în revistă, ci despre o viziune panoramică reală, fără obstacole, nici capacul închis, zgomotul valurilor și unlimitedness cerului, în plus.
Locație: Playa San Miguel este între Santa Teresa și Samara într-un loc liniștit și liniștit în afara puncte turistice în fața celei de a doua plaja paradisiacă din Costa Rica în conformitate cu Lonely Planet pe 2012.
Mare plaja cu nisip fin, mangrove mlaștină, estuarelor, aerodrom linii naționale în 20 de milioane, de golf în 30 de milioane, o asociație de conservare a țestoase pe plajă, restaurante, magazine și servicii băcănie diverse împrejurimi.

- Living 290m2 casa, inclusiv 4 camere, 2 sdb, 3WC, un birou cu geamuri / magazin, o bucătărie mare deschis pe Pacific, dintre care o mare terasa acoperita jumatate. Acoperișurile sunt mari pentru a beneficia de o luminozitate Excel, un pasaj de trecere a aerului care au fost planificate în construcția unui aerare naturala. aluminiu tamplarie cu plase de țânțari.
- 2 cabină independentă de finisaj excelent construit din lemn tropical pe piloți de beton compus cea mai mare dintre care este în 4m înălțime. Fiecare cabină are o suprafata de 35m2 si include o camera cu pat matrimonial și citește regina, frigider, o parte de duș cameră cu deschideri mari în fața junglă și o terasă privativ în fața Oceanului Pacific. ventilator de tavan și plase de țânțari în fiecare deschideri.
- Piscina Infinity 3,4 m x 13,5 în debordant, pompa de filtrare de înaltă calitate.
- Plantelle cu o vedere fantastică asupra Pacific planificate pentru o extindere a proiectului sau o altă construcție.
- Apa de bine o adâncime de 60 m echipat in calitate superioara pompe + rezerva de 10 000 de litri de apă.

Toate construcțiile data 2013 și au fost asigurate de către o echipă de profesioniști, proprietarul au urmat lucrările pe o bază de zi cu zi, aceștia beneficiază de ultimele standarde rezistente la cutremur din Costa Rica.
Accesul protejat printr-un portal cu cod și de control de la distanță, de la 160 Ruta, 600m de cale pentru a ajunge acasă.

Exploatate în B * B cu 3 camere din 2014, opinii excelente ale clienților internaționali pe diverse site-uri de rezervare.
Setul se vinde cu tot mobilierul și este de până la data de taxe.
Noi vindem pentru că suntem o familie și copiii noștri doresc să se alăture unui liceu.

NU FINANȚAREA, chirie.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB