DE VÂNZARE Casă, Santa Ana, San Jose, Costa Rica, La Caraña, Río Oro

DE VÂNZARE - Cod. 39322

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 460 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Santa Ana de vanzare casa moderna de lux
O casă modernă unică de vânzare în Santa Ana Costa Rica. Bio Domus D.01 este o casă eco contemporană și elegantă, cu piscină privată 4 dormitoare | 4 băi | 460 M2 | dimensiunea lotului 1035 M2 | situat într-o frumoasă comunitate închisă securizată, în apropiere de Piedades, pe calea a 27-a și cea mai nouă zonă comercială (Pricemart și Rio Oro Automercado).

Oportunitate acum de vânzare la 695.000 $! PRET OFF


PRIMUL PISOAN: hol mare și elegant, living open space de 60 m2, Patioane coreografice centrale cu piscină și zona de punte, bucătărie italiană modernă, cu insulă centrală și cămară mare ventilată, sufragerie panoramică cu deschidere către grădină și curte interioară, familie Cameră de 25 MQ, (ideală pentru sală de sport, sală de jocuri, cinema etc.) 1 dormitoare, 1 baie completă cu bideu și duș, spălătorie, garaj pentru 2 mașini, parcare exterioară pentru 4 mașini, grădină de 700 m2.

POVESTEA A DOUA: 3 dormitoare majore mari, 3 băi complete cu bideu și duș, 2 terase panoramice mari, dulap de lenjerie walk-in.

AMENITII: Plafon cu grinzi de lemn naturale expuse. Aspirator centralizat Încălzitor solar și distribuție de apă prin țeavă PEX Ferestre europene Uși fine italiene Perdele solare automate Ușa principală de securitate Podea fină din porțelan italian Articole sanitare de prestigioase mărci italiene.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB