DE VÂNZARE Casă, Santa Ana, Santa Ana, Costa Rica, Rio Oro

DE VÂNZARE - Cod. 29115

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1035 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Investească banii într-o casă sănătoasă, durabilă și de înaltă bunăstare. Bio Domus D01 situat în Santa Ana, Costa Rica, este o casa de 460 m2 de construcție, unei case cu două etaje, cu piscină privată pe o mulțime de 1035 m2, cu 4 dormitoare si 4 bai.

Bio Domus D01 este situat în Central Valley într-un condominiu privat, în apropierea frumosului oraș Santa Ana, în cazul în care se bucură de primăvăratică pe tot parcursul anului meteo.

Este un case cu două etaje. Este o casă durabilă și sănătoasă proiectată în conformitate cu standardele europene. Este un proiect de constructie complet verde, în cazul în care eco-friendly sisteme și tehnici de construcție permit economisirea de energie și o protecție eficientă împotriva umezelii și a radioactivității solului, asigurând o casă durabilă și un confort ridicat de trai.

Conceptul de casa este deschis, dinamic, modern, esențial și minimalist.

Primul etaj este format din: un hol mare, o zonă de living de 60 m2, un patio central coregrafic cu piscină și punte, o bucătărie modernă italiană cu camara mare ventilate, o sală de mese, o mare sală multifuncțională, 1 dormitor, 1 baie complet cu bideu, o spalatorie, garaj si gradina de 700 m2.

Al doilea etaj este format din: 3 dormitoare, 3 baie completă cu bideu, 2 terasa panoramică mare, plimbare în dulap lenjerie de. Dotari: aspirator centralizat de vid, incalzitor solar și de distribuție a apei prin teava PEX, ferestre si usi din Europa, perdele solare automate, usa principala de securitate, mobilier, podea porțelan, gresie baie de perete si obiecte sanitare sunt toate de mărci italiene de prestigiu.

Această casă frumoasă și excelent a fost publicat în diferite reviste europene și latino-americane pentru conceptul de bio-arhitectura, pe lângă faptul că a fost aleasă în 2014 pentru publicarea cărții "150 cele mai bune idei Casa durabili", publicat în Londra de către Harper Collins, de locuințe durabile și sănătoase.

Dispunând de spații deschise mari, caracterizate prin utilizarea de materiale naturale și culori neutre. Alb, lemn, piatră, utilizarea luminii naturale, spații largi, curtea interioară centrală cu apă (bazin), sunt toate elementele care permit să redescopere plăcerea de a trăi o casă în ființa ei, să rămână sănătoși și să aibă zone ventilate acordând o atenție deosebită o nouă conștientizare a bunăstării.

Este una dintre primele case din Costa Rica, care îndeplinesc cele 7 procese cheie pentru o casa verde, în conformitate cu tehnicile Bio-Arhitectura: izolație și fundații ventilate, pereti portante anti-seismice, care sunt atât sănătoase, cât și respirabil, compozit din lemn-oțel-beton dale de podea, ventilate și respirabil acoperișuri, sisteme pasive pentru circulația naturală a aerului, sisteme de deschidere europene, pentru ventilație adecvată și difuzie de zi, energii regenerabile pentru un sistem complet de auto-suficienta energie.

Acum avem un offert special pentru două proprietăți minunate în Costa Rica. La prețul de $ 1020000 puteți cumpăra BioDomus D01 și o nouă vilă pe malul mării, în Cabo Velas Residences boutique, situat în Playa Flamingo una dintre cele mai frumoase plaja din Guanacastes Coasta de Aur, la numai 55 minute cu mașina de Aeroportul Internațional Daniel Oduber în Liberia.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB