DE VÂNZARE Vilă, Uvita, Puntarenas, Costa Rica, 100 m norte de la catarata Uvita

DE VÂNZARE - Cod. 24749

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 18251 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Potențialul pentru această proprietate Riverfront minute profil de centrul Uvita este imens. Acest înclinat blând și cu totul utilizabile 18.251 m2 (4,4 acri) de proprietate include acces deplin la râu Cortezal, o locuinta moderna existent și o suplimentare de 3 site-uri de construcții. Unul dintre site-urile de construcție se află lângă podul publice și oferă un potențial comercial (ceainărie sau restaurant), cu o intrare privată, loc de parcare si deschidere mare râu, oferind acces facil, un nivel ridicat de intimitate și numeroase gauri piscină.

Prima Casa a fost construită în 2011, ca proprietarii "straduit sa dezvolte o comunitate complet format din 3 case și un ceainărie / apartament. Arhitectura pentru cele 3 case este identică; spațios, deschis și în armonie cu natura. Casa principală completat stă pe plantel superior. În timp ce casa a 2-planificat este situat în jos la râu și are curent electric, apă și o fundație din beton în loc (50.000 valoare aproximativ $). Nici o lucrare a început pentru a treia site-ul de origine sau locul comercial suplimentar.

Casa moderna existent oferă priveliști minunate spre punctele de vedere fluviale și ocean frumos pe deasupra copacilor, deoarece este situat la marginea unei borduri. Vedere la ocean poate fi extinsă, însă proprietarii aleg să păstreze natura înconjurătoare și oferă râurilor cu vedere la ocean de vârf. În timp ce te bucuri de natura si aerul curat de pe punte expansiv (72m2), te vei simți ca și cum ați localizat între vârfurile copacilor. Casa existent este de aproximativ 225 m2, inclusiv o bodegă securizat de stocare (24 m2), un mezanin / pod (18 m2) și punte construită din lemn ECOMADERAS tratat.

 Casa este complet echipata si mobilata complet. În menținerea tema de a fi în armonie cu natura, o mare parte din lemnul folosit pentru a construi casa a fost recuperat de proprietate. Simt naturii este abundent în toată casa; inclusiv dulapuri manual de bucatarie si scara interioara din lemn pentru pod de sus, folosind lemn Laurel, ușile exterioare din Cedar si usi de interior de eucalipt si Melina. Datorită păstrarea arborilor și dezvoltarea inteligent, faunei sălbatice este abundent în zonă. Pentru a spori de viață și atragerea de animale sălbatice, proprietatea a fost plantat cu numeroase pomi fructiferi, inclusiv; banane, mango, papaya, avocado și multe altele.

Toate spațiile de locuit au ferestre fatada complete cu usi glisante duble (de sticlă și cedazo). Bucataria este frumos echipat și planul de nivel deschisă a casei oferă vederi din bucătărie. Loft suplimentar este foarte potrivit pentru studiu sau dormitor suplimentar și are o pardoseală din lemn. Sub casa este un bodegă mare, inclusiv o sală de uscat mare (6 m2), cu uscătorul și mașină de spălat și uscător.

Fie că vă căuta o acasă simplu, dar elegant privată situată în mijlocul rafinat cadru natural Costa Rica sau doresc să continue dezvoltarea pe această proprietate ușor accesibil, privat de a crea o casă de oaspeți sau alte opțiuni generatoare de venituri, proprietate casa Uvita Jungle și River Lodge este perfect.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB