DE VÂNZARE Casă, san vito, Puntarenas, Costa Rica, san vito, coto brus

DE VÂNZARE - Cod. 36357

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 80000 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Proprietate frumoasă cu 3 CASE, 1 RANCH, LAKE și 8 hectare de teren situat la sud de Costa Rica, în apropiere de San Vito de Coto Brus.

Această proprietate are marele avantaj de a avea o mulțime de apă proprie, are trei izvoare și un râu în interiorul fermei.
Are aproximativ un hectar cu copaci galbeni cu vârsta de 20 de ani, are și o pădure secundară care protejează izvoarele de apă și găzduiește un număr mare de păsări și animale mici,

De asemenea, are mai multe tipuri de bambus, care este foarte util pentru fabricarea de mobilier, cabine etc. au, de asemenea, zone pentru agricultură cu teren foarte fertil adecvat pentru cultivarea a aproape orice. Există pomi fructiferi, trestie de zahăr, sacha inchi, banane etc.

De asemenea, are o lagună naturală în care se găsesc diferite tipuri de eronii și patch-uri în căutare de pește, ceea ce oferă o atracție deosebită pentru această proprietate, în partea de sus are câteva dealuri cu vederi foarte bune ale parcului La Amistad, vulcanului Barú și alte ferme, aceste locuri sunt capabile să construiască și au drumuri de acces în întreaga fermă.

Această proprietate este de 1.000 de metri deasupra nivelului mării, ceea ce îi conferă un climat rece și plăcut, temperaturile rămânând între 20 și 28 de grade Celsius pe tot parcursul anului.

Ferma are trei case și o fermă.
Casa principală de două etaje, în stare foarte bună, de înaltă calitate, stil italian.
casa este distribuita dupa cum urmeaza, partea de sus are patru dormitoare si doua bai si terasa cu privelisti spectaculoase la lac.

În partea de jos are o cameră mare, baie, bucătărie și sală de mese cu terasă. Și o bucătărie suplimentară cu cuptor artizanal.
Casa are podea din ceramică și finisată în lemn, are servicii de apă și electricitate, servicii de telefonie și internet wireless. În plus, casa are de asemenea apă proprie din fermă, care este de înaltă calitate.

Lângă lac există un rancho construit cu ciment și bambus ideal pentru petreceri. Este dotată cu baie și bucătărie și cuptor de cărămidă.
 
O casă de ciment cu doar trei ani construită cu două dormitoare, living, bucătărie, finisaje fine și toate serviciile

Accesul este foarte bun pe tot parcursul anului, la doar 10 minute de centrul orașului San Vito, unde puteți găsi bănci, supermarketuri, magazine, farmacie, spital și toate serviciile de bază.
O fermă frumoasă, cu caracteristici foarte speciale, care visează ca un paradis, dar este o realitate ... și cu un preț de nebunie.
Proprietate cu titlu gata de vânzare.

259.000 de dolari

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB